Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 160

Rondleiding Museum Helmond Karin Hanssen

Rondleiding Museum Helmond Karin Hanssen
Cursuscode: 160

Museum Helmond presenteert de eerste museale solotentoonstelling in Nederland van beeldend kunstenaar Karin Hanssen (°1960, Antwerpen). Hanssen wordt algemeen beschouwd als een van de beste Belgische schilders van de laatste decennia. De tentoonstelling is een keuze uit haar schilderijen en tekeningen van de afgelopen 25 jaar. Hanssen put haar inspiratie uit reclame en speelfilms uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Belangrijk thema is de rol van de vrouw in onze maatschappij.

Op zondag 31 maart organiseert Volksuniversiteit Helmond een rondleiding door deze expositie door de kunstenaar Karin Hanssen zelf. Vanaf 13.45 uur kunnen deelnemers onder het genot van een kopje koffie of thee Karin Hanssen ontmoeten. Om 14.30 uur wordt er aangesloten bij de rondleiding door de beeldend kunstenaar. Tot slot ontvangt elke deelnemer, die via de Volksuniversiteit heeft ingeschreven een gesigneerde poster van de expositie. U moet wel zelf een entreebewijs kopen.

Zondag 31 maart 2019
1 rondleiding van 1 uur en 45 min aanvangstijd 13:45
Prijs: € 6,50
Mw. (Karin) Hanssen

Rondleiding is exclusief entree museum. Museumjaarkaart is geldig. Cursusprijs is inclusief koffie/thee en gesigneerde poster

13:45 - 15:30
Locatie: Museum Helmond (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
(Karin) Hanssen
(Karin) Hanssen
Beeldend kunstenaar