Cursusnummer:
304

Koolhydraat beperkt koken

Koolhydraat beperkt koken

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die koolhydraatarm wil eten en niet alleen omdat koolhydraatbeperkte voeding een hype is, maar ook als je gewoon meer groenten per maaltijd wilt hebben. Denk eens aan een pizzabodem van bloemkool of een broccolipuree of een lasagne zonder deegbladen. Gezellig bezig zijn in de keuken en daarna samen genieten van je zelfgemaakt dinertje. Als je gewend bent een schort te dragen breng die dan mee en een bakje om de eventuele restjes mee naar huis te nemen.

  • 2 lessen van 2,5 uur Toon details
    • 1: donderdag 31 okt 2024 - 19:00 – VU Helmond Westwijzer
    • 2: donderdag 7 nov 2024 - 19:00 – VU Helmond Westwijzer
  • € 59,00
  • Mevr. Nathalie Drouen-Swinkels
  • VU Helmond Westwijzer Toon adres-info
    • Ingrediënten 10,00 per les

      te betalen aan de docent. Is men verhinderd een les te volgen, dan graag voor 10.00 uur 's morgens afmelden bij de docent, voordat de ingrediënten ingekocht zijn. Anders moet de docent de € 10,00 alsnog in rekening brengen.

Startdatum
Lesvorm