Bestellijst

Geen bestellingen

VU Helmond moet verhuizen, uitstel van de start van het seizoen !

woensdag, 12 augustus, 2020

Volksuniversiteit Helmond moet verhuizen!

Als gevolg van een aantal omstandigheden buiten ons om, moet Volksuniversiteit Helmond verhuizen en zijn we gedwongen de meeste cursussen later te laten beginnen.

Eerst kwam het Coronavirus waardoor we al ingrijpende maatregelen moesten nemen om cursussen te kunnen blijven geven.
Daarnaast werd bekend dat op de locatie van het Con Brio gebouw een nieuw zwembad gebouwd gaat worden, en dat we op den duur moesten verhuizen.
Toen kwamen de 2 heuse wolkbreuken. Het dak van ons gedeelte van Con Brio bleek hier niet tegen opgewassen, in de lokalen zijn de plafonds naar beneden gekomen en er is aanzienlijke waterschade.

Dit alles betekent dat we moeten verhuizen. Reparatie en opknappen gebeurt niet meer voor de beperkte tijd dat Con Brio nog zal bestaan.

Het blijkt, dat de korte tijd die resteert voor aanvang van het nieuwe seizoen, niet voldoende is om de verhuizing te regelen. Op dit moment worden een aantal mogelijkheden (gebouwen) bekeken, maar vanwege vakanties, eventuele noodzakelijke verbouwingen en aanpassingen etc. is het niet mogelijk om in september weer te starten. Op dit moment streven we naar een aanvang van het cursusseizoen per 1 januari 2021.
Enkele cursussen/evenementen die niet in ons eigen gebouw plaatsvinden, én die "coronaproof" gegeven kunnen worden gaan wel door, we houden je hiervan op de hoogte.

We hopen wel het volledige programma door te laten gaan en daarom kun je alle cursussen op deze website vinden.
Echter, totdat het aangepaste programma met nieuwe startdata definitief bekend is, kan voor de meeste cursussen tijdelijk niet ingeschreven worden.