Bestellijst

Geen bestellingen

Conference over Volksuniversiteit Helmond van Bert Kuijpers

woensdag, 19 december, 2018

Tijdens de geslaagde expositie ART VU (kijk voor het verslag in ons nieuwsarchief) hebben we aangekondigd welke activiteiten we extra in de schijnwerpers gaan zetten vanwege ons 40-jarig jublieum. Een ervan is al achter de rug: de lezing over Rusland en de Krim, waarvan u elders op deze pagina een verslag kunt lezen.

De tweede activiteit in het kader van ons 40-jarig bestaan is een conference van cabaretier Bert Kuijpers. Op dinsdag 22 januari gaat Kuijpers in de Bibliotheek Helmond-Peel terugblikken op zijn ervaringen bij de cursus Hellemonds. Hij gaf die cursus jarenlang bij de VU, maar aan het eind van dit seizoen stopt hij ermee. Tijdens de voorstelling zal Kuijpers, die vijftien jaar op rij de Helmondse oudejaarsconference verzorgde, enkele liederen ten gehore brengen waarbij hij zichzelf op de piano begeleidt. In het kader van het 40-jarig jubileum bieden wij iedereen een gratis kopje koffie/thee met een snoeperijtje aan.

De conference vindt plaats in de Bibliotheek Helmond-Peel, Watermolenwal 11 in Helmond en begint om 20.00 uur. Kaarten à € 6,00 zijn verkrijgbaar op het kantoor van Volksuniversiteit Helmond, Braakse Bosdijk 4 in Helmond en bij Bibliotheek Helmond-Peel. U kunt ook telefonisch (0492 532 729 ) en via mail (info@vuhelmond.nl) reserveren. (Foto: René Verschuren).

DEZE LEZING IS INTUSSEN VOLGEBOEKT!