0492 532 729

Art VU

Op zondag 10 december bent u van harte welkom bij onze expositie ART VU. Bij deze expositie in het VU-gebouw stellen wij werk tentoon van onze creatieve cursisten. De VU Helmond biedt namelijk een grote variëteit van creatieve cursussen aan. De deelnemers maken daar prachtige dingen. Het zou zonde zijn als die creatieve producten nooit voor het publiek te zien zouden zijn. Cursisten kunnen op deze manier hun werk laten zien aan familie, kennissen en iedereen die dat leuk vindt.

Programma
Er wordt werk tentoongesteld van tekenen, schilderen en fotografie. Verder zijn er presentaties van alle talencursussen, koken, kleur en stijl, make-up, bridge en ons aanbod van lezingen. Bovendien zijn er beeldpresentaties van de cursus over de geschiedenis van Helmond, kunstgeschiedenis, luisteren naar klassieke muziek en sterrenkijken. Tot slot is er nog een miniworkshop van de cursus zentangle.

De expositie ART VU vindt plaats op zondag 10 december in het VU-gebouw (Braakse Bosdijk 4 in Helmond) en wordt gehouden van 13.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Om 13.30 uur wordt de expositie feestelijk geopend met een hapje en een drankje.